dilluns, 6 de febrer del 2012

Comitè Català de Relacions Interplanetàries

https://www.facebook.com/groups/catalans.interplanetaris/

Comitè Català de Relacions Interplanetàries


Aquest no és cap grups de friquis que creuen en parapsicologies ni ufologies, sols som patriotes que, en previsió que la independència de Catalunya s’endarrereixi, volem CERCAR ALTERNATIVES QUE ENS EVITIN SER REPRESENTATS PELS ESPANYOLS, QUAN ES FORMALITZI EL CONTACTE, en cas que aquest s’avanci sense tenir encara nosaltres seient a l’ONU. No és que no ens coneguin, perquè se suposa que porten amb nosaltres sis o set mil anys, però en política o ets algú o no ets ningú. 
Des del Quebec ha arribat la remor segons la qual el contacte formal que encara havia de trigar (se suposava que fins que hi hagués un sol govern mundial amb un sol model econòmic socialitzant que garantís cohesió) ara podria avançar-se (sembla que per interessos aliens però justificats per haver assolit els humans uns estàndards suposadament raonables a nivell econòmic i polític, gràcies en part a l’internet, i a una coordinació mundial suficient a través de l’ONU).
L’objectiu del grup -també de grups que comencen a organitzar-se al Québec, a Escòcia, Gales, etc- és cercar alternatives patriòtiques urgents partint de la possiblitat de la imminència de l’esdeveniment.